Hlavní obsah

Reportérku během živého vysílání srazilo auto, dál pokračovala v práci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opravdu neobvyklé rozloučení s televizní stanicí zažila reportérka Tori Yorgeyová kanálu WSAZ-TV ze Západní Virginie. Během živého vysílání ji srazila nepozorná řidička. Yorgeyová se však oklepala narovnala kameru a pokračovala ve vysílání.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kuriozní situace nastala ve čtvrtek, Yorgeoyvá právě pro diváky kanálu přidruženého k celostátní NBC referovala o přerušení vodovodního potrubí ve městě Dunbar. Náhle však do záběru přijelo auto a reportérka s výkřikem zmizela ze záběru. Záhy se k zemi poroučela i kamera.

„Jsem v pořádku, jsem v pořádku,“ volala reportérka, zatímco moderátor Tim Irr pouze překvapeně pozdvihl obočí. „Tohle se ti asi stalo v televizi poprvé, Tori,“ prohodil lakonicky.

„To je prostě živé vysílání. Všechno v pořádku,“ bylo slyšet reportérku. „Ve skutečnosti mě jednou na vysoké škole taky přesně takhle srazilo auto,“ vysvětlovala Yorgeyová, když se sbírala ze země.

Vůz okamžitě zastavil a jeho řidička se okamžitě omlouvala a rovněž se ptala na reportérčino zdraví.

Pod reportérkou se zřítil most v živém vysílání. Unikla o vlásek

Koktejl

Moderátorka si pak s úsměvem povzdychla, že mohla tušit, že se jí během posledního týdne v práci něco stane. Od následujícího týdne se totiž stěhuje do Pittsburghu, kde bude blíž své rodině.

„Nicméně, Time, zpátky k reportáži, ne?“ pronesla nakonec Yorgeyová a opět se vrátila k problematice prasklého potrubí. Na svůj poslední týden v práci ale rozhodně nezapomene.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám