Hlavní obsah

Reportér prohrál souboj s roztouženým prasetem v přímém přenosu

Novinky, tcs

Jih Řecka zasáhly ničivé povodně, přesto vstup reportéra z resortu Kineta, který byl vodním živlem postižen nejvíce, rozesmál moderátory televizní stanice Antenna TV. Muže s mikrofonem totiž stále pronásledovalo velice neodbytné prase, které ho láskyplně kousalo do nohou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Reportéra honilo při živém vstupu praseVideo: Reuters

 
Článek

„Dobré ráno, máme tu problém,“ oznámil moderátorům i divákům úterního ranního vysílání reportér Lazos Mantikos hned, jak se objevil na obrazovce. Měl informovat o situaci v Kinetě, avšak neustále ho pronásledovalo velké prase.

„Giorgosi, slyšíš mě? Máme tu prase, které nás celé ráno pronásleduje... Omlouvám se, ale nemůžu zůstat stát, protože mě kouše,“ vysvětloval neustále uhýbající Mantikos svůj problém, o kterém jen o pár hodin později řecké zpravodajské servery informovaly jako o „agresivním flirtu“.

Reportéra napadla během natáčení skupina lemurů

Koktejl

Navzdory snahám, zkušený reportér před kamerou nevydržel. Za smíchu svých kolegů ve studiu utekl ze záběru, „roztoužené“ prase ho totiž neustále pronásledovalo. Moderátoři se svůj smích snažili maskovat, protože přeci jen referovali o tragických událostech, ale příliš to nešlo.

„Lazosi, protože je to tragické téma a v Kinetě stále sčítáme škody, prosím zkus to s tou sviní nějak vyřešit,“ vzkázal nešťastnému reportérovi Girogos Papadakis, načež se divákům omluvil za smích ve studiu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám