Hlavní obsah

Reality-show Beckhamových je v ohrožení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Velkolepá reality show, jež měla odstartovat v létě a detailně Američany seznámit s průběhem stěhování britského prominentního páru Davida a Victorie Beckhamových do USA, se asi nakonec vůbec vysílat nebude. Vedení televizní společnosti NBC uvažuje o jejím stažení z programové nabídky.

Článek

Důvod je prostý. Takřečení dobří přátelé Davida a Victorie z řad hollywoodských osobností nemají zájem v pořadu vystupovat. A bez nich by pořad podle producentů neměl potřebnou šťávu a diváky by příliš nezajímal.

"Doma jsou možná hvězdami, ale v Americe je zná jen málokdo," soudí programový management NBC. "Už proto jsme počítali s účastní místních prominentů, ale Beckhamovým se zatím nepodařilo přemluvit žádnou ze zdejších celebrit k účinkování."

Dosud byly pouze natočeny sekvence, které zachycují Victorii, jak marně hledá nové rodinné sídlo v Los Angeles a vybírá školy, do níž by měly chodit její děti.

"A to není divácky příliš atraktivní materiál," soudí experti na sledovanost.

Reklama

Související články

Beckhamovi chtějí vlastní reality-show

Fotbalová celebrita David Beckham a jeho žena Victoria, dříve zpěvačka, nyní spíše módní návrhářka, chtějí zpeněžit své stěhování do Spojených států nezvyklým...

Výběr článků

Načítám