Hlavní obsah

Raper Snoop Dogg čelí obvinění ze znásilnění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vizážistka Kylie Bellová podala trestní oznámení na kontroverzního rapera Snoopyho Dogga (32). V lednu 2003 ji měl údajně znásilnit. Trestného činu se měl dopustit po natáčení pořadu Jimm Kimmel Show pro televizní stanice ABC.

Foto: Petr Komárek
Článek

Bellová kromě rapera, vlastním jménem Calvin Broadus, viní další čtyři muže z hudebníkova okolí, že se na znásilnění podíleli. Údajně jí do sklenky se šampaňským dali omamnou látku a pak ji v zákulisí přiměli k pohlavnímu styku.

Kylie Bellová, která získala cenu Emmy za svou práci v seriálech The Sopranos, také viní televizi ABC, že jí neposkytla bezpečné pracovní podmínky.

Dogg prostřednictvím svého mluvčího čin popřel. Raper prý před soudem dokáže svou nevinu. Na vizážistku již podal trestní oznámení kvůli vydírání.

Bellová původně s podáním trestního oznámení na popud rodiny otálela, rozhodla se později, neboť předtím se obávala raperových kontaktů se zločineckými spolky. Žena nyní požaduje odškodnění ve výši celkem 25 miliónů dolarů.

Reklama

Výběr článků

Načítám