Hlavní obsah

Quentin Tarantino po Oscarech zakopl a se smíchem se válel po zemi

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Americký režisér Quentin Tarantino se postaral o zábavu i po skončení nedělní party pořádané v novodobém zámku Chateau Marmont v Los Angeles. Večírek se konal po slavnostním předávání Oscarů. Jen pár sekund poté, co doprovodil k limuzíně herečku Paz de la Huertu, u vozidla zakopl a předvedl pózu téměř jako vystřiženou z filmu Matrix. Sám se přitom své kreaci musel od srdce smát.

Foto: Profimedia.cz

Podobnou figuru dokáže předvést během pádu nejspíš jen Tarantino.

Článek

Přestože si Tarantino letos žádnou cennou sošku neodnesl, byl celý večer dobře naladěný, těšit ho mohlo páteční ocenění „Čestný César“, které uděluje francouzská Filmová umělecká akademie.

Francouzský herec a režisér Antoine de Caunes při předávání ocenění Tarantinovi řekl: „Milý Quentine, chci vám poděkovat za všechny vaše úžasné filmy plné zbraní, sexy dívek a hrubého slovníku. Vím, že v Americe nesmíte říkat slovo ‚f**k‘ v televizi, ale tady ve Francii to milujeme.“

Komickou padající pózu, která se tvůrci legendárního snímku Pulp Fiction během obíhání automobilu povedla, zachytili paparazzi. Připomínala polohu těla držícího ve vodorovné poloze popírající zemskou přitažlivost z filmu Matrix. Režisérův soustředěný výraz celý dojem jen dokreslil.

Foto: Profimedia.cz

Tmavovlasé herečce pomohl režisér nastoupit, sám krátce poté u auta zakopl a upadl na zem.

Foto: Profimedia.cz

Podobnou figuru dokáže předvést během pádu nejspíš jen Tarantino.

Foto: Profimedia.cz

Quentinovi chvíli trvalo, než se ze země posbíral, jelikož se sám svému komickému pádu nepřestával smát.

Na dalším záběru bylo však všem jasné, že s vážností je konec. Quentin se neubránil smíchu a pobaveně gestikuloval na fotografy, jestli jeho výstup aspoň stačili zdokumentovat.

Foto: Profimedia.cz

Režisér si ze svého zaškobrtnutí dělal legraci.

Reklama

Výběr článků

Načítám