Hlavní obsah

Prošla jsem si peklem, promluvila poprvé exmanželka Tigera Woodse

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva dny po rozvodu s golfistou Tigerem Woodsem poskytla Elin Nordegrenová vůbec první rozhovor od loňska, kdy byly odhaleny nevěry jeho bývalého manžela. Nordegrenová přiznala, že ho vůbec nepodezírala. Dodala, že si prošla peklem. Manželství se snažila zachránit, ale neúspěšně.

Foto: Mike Segar/Files , Reuters

Elin Nordegrenová

Článek

„Tolik se stydím, že jsem neměla žádné podezření, ani jednou,“ řekla Nordegrenová magazínu People s tím, že přitom v posledních třech a půl letech byla díky těhotenstvím, dětem a škole mnohem častěji doma. „Prošla jsem si peklem. Je těžké mít takový život a najednou přemýšlet: byla to všechno lež?“ doplnila.

Nordegrenová uvedla, že se snažila manželství zachránit, ale neúspěšně.

K mediálním zprávám o násilnostech mezi ní a manželem po zveřejnění Woodsových afér řekla, že jsou to lži. „Nikdy mezi námi nebylo žádné násilí,“ poznamenala.

Woodse si tato bývalá švédská modelka vzala v říjnu 2004 a má s ním dvě děti - tříletou holčičku a rok a půl starého chlapce. Manželovy nevěry byly vyzrazeny po jeho autonehodě loni v listopadu. Postupně se přihlásilo třináct žen, že s ním měly poměr. Woods se manželce, blízkým i příznivcům v únoru veřejně omluvil. Na to se léčil, než začal znovu hrát.

Pár byl rozveden v pondělí. Děti budou ve střídavé péči. Spekuluje se o sumě, kterou soudce Nordegrenové přiznal. Podle médií dostane přes sto miliónů dolarů (téměř dvě miliardy korun). Nordegrenová to při rozhovoru nepotvrdila.

Foto: Shaun Best/Files, Reuters

Nordegrenová s Woodsem

Reklama

Související témata:

Související články

Manželství Tigera Woodse je minulostí

Manželství golfisty Tigera Woodse a Elin Nordegrenové je minulostí. V pondělí to pár uvedl ve společném prohlášení. Nordegrenová se s Woodsem rozvedla...

Výběr článků

Načítám