Hlavní obsah

Propustili ho z vězení a po dvaceti minutách uloupil auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příliš svobody si neužil jedenatřicetiletý Marcus Goodman z amerického státu Washington. V sobotu ráno byl propuštěn z vězení ve Spokane, jen aby o dvacet minut později uloupil vůz šestnáctileté dívce. V jednu hodinu ráno následujícího dne se ho však podařilo dopadnout a Goodman putoval opět za mříže.

Foto: Profimedia.cz

Spokane (ilustrační foto)

Článek

Říká se nomen omen, jenže o Goodmanovi (jehož jméno lze přeložit jako dobrý muž či dobrák, chcete-li) to neplatí. Policie ve Spokane, která o případu informovala, neuvedla, za jaký zločin si odpykával trest. Minulou sobotu byl však muž propuštěn.

Brány věznice Goodman opustil krátce před desátou hodinou ranní. Zhruba o 2,5 kilometru dál a dvacet minut později zastoupil cestu šestnáctileté dívce, které oznámil, že má zbraň a rozhodně se nebude bát ji použít, pokud mu nevydá své auto.

Chtěl, aby protáhli zasněženou cestu, tak si vymyslel vraždu

Koktejl

Vystrašená dívka ho poslechla a Goodman ujel neznámo kam. Okamžitě po něm bylo vyhlášeno pátrání, které dospělo k úspěšnému konci zhruba hodinu po půlnoci. To si ho všimla na silnici policejní hlídka.

Muž byl obviněn z loupeže a putoval opět do věznice ve Spokane, kde už to důvěrně zná.

Reklama

Výběr článků

Načítám