Hlavní obsah

Prokletí Muže roku pokračuje: Favorita soutěže srazilo auto

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava/Praha

Soutěž Muž roku postihla další tragédie. Po loňském vítězi Martinu Zachovi, který ochrnul po skoku na lyžích do rybníku Kačák, a předloňském vítězi Miroslavu Jechovi, který má ochrnutou levou část obličeje následkem boreliózy, je těžce zraněný letošní favorit soutěže. Projektant Jan Hájek měl vážnou nehodu. Při jízdě na motorce ho srazilo auto, které mu nedalo přednost. Jeho účast v soutěži je ohrožena.

Článek

"Jan Hájek leží na traumatologii v nemocnici v Bratislavě. Při jízdě na motorce ho srazilo auto, které mu nedalo z vedlejší ulice přednost," řekl Novinkám pořadatel soutěže Muž roku David Novotný.

Hájkův stav je stabilizovaný. "Je hodně polámaný. Má četné pohmožděniny, zlomená žebra," objasňuje zdravotní stav finalisty pořadatel Muže roku. "Věřím, že do finále soutěže, které proběhne 27. srpna, bude v pořádku," doufá Novotný.

"Sám už to nechápu. Jsem z těch všech zranění Mužů roku zoufalý. Snad to bylo třetí a také poslední zranění," věří Novotný.

Finalisty Muže roku čeká první víkend v srpnu soustředění v luxusním resortu v Lázních Bělohrad. Hájek pořadateli soutěže slíbil, že i když se nebude moci aktivně zúčastnit, pokusí se přijet kluky alespoň pozdravit.

"Součástí soustředění bude také módní přehlídka finalistů ve spodním prádle. Kluci se předvedou médiím a klientům, kteří ten víkend budou mít zaplacený pobyt. Honza Hájek bohužel ale předvádět s největší pravděpodobností nebude. Hlavní je zdraví a já doufám, že bude brzy v pořádku," dodal Novotný.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám