Hlavní obsah

Přišel o práci a nevěděl, co dál. Přesto nyní přepočítává miliony

Novinky, nčs

Když kvůli koronavirové pandemii přišel o místo letištního pracovníka, neprožíval zrovna nejlepší období svého života. Na nejmenovaného Australana se však záhy usmálo štěstí, když vyhrál v přepočtu desítky milionů korun v loterii.

Foto: Profimedia.cz

Australan vyhrál dva miliony australských dolarů. Ilustrační foto.

Článek

Muž z Melbourne pracoval na letišti, o místo ale v nedávné době přišel. Napadlo ho, že by nebylo špatné výpadek příjmu kompenzovat výhrou v loterii, a tak se rozhodl vsadit tiket na víkendové slosování loterie TattsLotto.

„Šel jsem okolo a viděl jsem, že je jackpot 20 milionů dolarů (320 milionů korun). Řekl jsem si, že bych se nezlobil, kdybych si kus z té částky ukrojil. No a vsadil jsem si,“ popsal šťastný výherce, který se nakonec podělil s devíti dalšími výherci. Každému z nich tak připadly dva miliony australských dolarů (32 milionů korun).

Konečně se dočkali. Po 38 letech sázení vyhráli manželé téměř 10 miliard

Koktejl

„Přišlo to v tu nejvhodnější dobu. Pracoval jsem na letišti, ale o místo jsem přišel. Když jsem kontroloval výherní čísla, nemohl jsem tomu uvěřit. Pak jsme s manželkou celý den ověřovali, zda je to skutečně pravda,“ uvedl Australan.

Excentrická podnikatelka oslavila výhru v loterii po svém

Koktejl

„Rádi bychom to s ženou oslavili nejdříve třeba dobrou večeří v restauraci, ale pravděpodobně teď raději zůstaneme doma a otevřeme si lahev šampaňského,“ dodal výherce.

Reklama

Výběr článků

Načítám