Hlavní obsah

Princ Harry a vévodkyně Meghan zveřejnili novou fotografii malého Archieho

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostře sledovaný pár královské rodiny princ Harry a jeho žena Meghan minulý rok ztratil značnou část podpory veřejnosti kvůli několika nešťastným výrokům. Přesto, či spíše právě proto, je každý jejich příspěvek na sociálních sítích veřejností bedlivě sledován a každá nová fotka jejich potomka prince Archieho nadšeně vítána. Jedné takové si všimli fanoušci při sledování koláže fotek z roku 2019, kterou pár zveřejnil na svém instagramovém účtu.

Foto: Profimedia.cz

Malý princ Archie se svými rodiči (ilustrační foto)

Článek

„Přejeme vám všem velmi šťastný Nový rok a děkujeme vám za podporu,“ stojí v instagramovém příspěvku, který Harry a Meghan zveřejnili na Silvestra večer. Koláž fotografií a záběrů je doprovázena známou písní „Clock“ od skupiny Coldplay.

Fanoušci si však v koláži ihned všimli roztomilé fotografie smějícího se prince Harryho, který v náručí drží stejně pobaveného syna Archieho. Tato fotografie otce a syna nebyla ještě nikdy zveřejněna a vyvolala tak největší rozruch. Pár ji následně v noci na středu publikoval samostatně na svém twitterovém účtu.

Není jasné, kde přesně byla fotografie pořízena. Má se však za to, že pochází z Kanady, konkrétně z ostrova Vancouver Island. Do tamního luxusního sídla patřícího neznámému miliardáři se mladá rodina uchýlila před Vánoci. Jejich přítomnost v zemi potvrdil kanadský premiér Justin Trudeau.

„Doufáme, že rok 2020 přinese každému z vás zdraví a štěstí,“ přeje všem princ Harry a vévodkyně Meghan. Oba měli podle svých slov neuvěřitelný rok. Deník Daily Mail však kousavě poznamenává, že hudební podklad je písní o „problémech a zmatení“, což by na veřejné vystupování páru sedělo dokonale.

Další rok hrůz pro britskou královnu

Styl

Reklama

Výběr článků

Načítám