Hlavní obsah

Princ Charles si spletl Kidmanovou s Winsletovou

Novinky, Korzo
LONDÝN

Hollywoodská kráska Nicole Kidmanová si premiéru svého nového snímku Cold Mountain v kině na londýnské Leicester Square po zásluze užívala. Ovšem jen do té doby, než si ji princ Charles spletl s její hereckou kolegyní Kate Winsletovou.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava. Házená žen. 11.1.2014 Pokus Michaely Palkové ( 11) ze Sence o střebu.

Článek

"Nicole na sobě sice nic nenechala znát, ale podle slov jejích přátel nevěděla, jestli je jí více líto, že princ nevěděl nic o jejích filmech, nebo fakt, že si ji spletl právě s Winsletovou. Každopádně jí to přišlo líto a po zbytek večera už se moc neradovala," řekl jeden z hostů.

Princ Charles k herečce podle všeho přistoupil a první, co se jí zeptal, bylo, zda hrála ve filmu Enigma. Jak uvedl britský list Evening Standard, herečka byla jeho dotazem chvíli vyvedená z míry, pak mu ale odpověděla, že si ji zřejmě s někým plete.

Prý se dost změnila

"Ne. Hrála jsem v Moulin Rouge," odpověděla na dotaz britského prince držitelka Oscara za film Hodiny, oblečená do oslňujících bílo-bronzových šatů z módního domu Chanel, s volnou sukní a sladěnou blůzkou s vysokým límcem.

"Bylo to zvláštní setkání. Charles pak Nicole ještě řekl, že se od svého posledního filmu hodně změnila. Nikdo dosud netuší, jak to vlastně myslel. Nicole se zmohla jen na odpověď, že se nějaké věci přece jen změnily, ale nic důležitého," dodal nejmenovaný host.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Winsletová čeká miminko

Britská herečka Kate Winsletová a její novomanžel režisér Sam Mendes čekají v lednu své první společné dítě. Sedmadvacetiletá Winsletová má z prvního...

Kidmanová svým dětem erotické scény neukazuje

Od rozchodu s Tomem Cruisem přesvědčuje herečka Nicole Kidmanová celý svět, že o co víc ji pánbůh nadělil hereckého talentu a slávy, o to víc jí ubral štěstí...

Výběr článků

Načítám