Hlavní obsah

Premiéra Jesus Christ Superstar: Střihavka utekl, Noid přiznal problém s alkoholem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hvězdy znovu vzkříšeného muzikálu Jesus Christ SuperStar obnovenou premiéru nezapili jak bývá obvyklé. Zatímco Vašek Noid Bárta se už měsíc nedotkl alkoholu a abstinuje, Kamil Střihavka hned po představení odjel domů.

Článek

"Už měsíc nepiju panáky, dám si maximálně skleničku vína. Pil jsem už vážně dost a tělo si potřebuje odpočinout. Už to byly vyhrocené večírky," řekl Novinkám Vašek Noid Bárta. Ani ostatní hvězdy se do alkoholového dýchánku nehrnuly.

"Já i Kamil zítra hrajeme druhou premiéru. Pro oba to je hodně náročný, tak si potřebujeme odpočinout. Kamil utekl a já taky brzy pofrčím," dodal krátce po skončení představení Noid, který převzal po Danu Bártovi roli Jidáše. A sklidil obrovský aplaus.

Bára Basiková jako jediná z titulní trojice v pátek druhou premiéru nehraje. Roli Máří Magdaleny si poprvé zahraje Dasha. Bára tak mohla premiéru v Hudebním divadle v Karlíně jako jediná pořádně oslavit. S manželem a dcerou Aničkou odcházeli z divadelního baru až kolem třetí hodiny ráno.

Muzikál měl u diváků obrovský úspěch a na závěr si vysloužil ovace ve stoje. Nadšený byl i hudební skladatel Ondřej Soukup. "Bylo to naprosto skvělý. Po všech stránkách," řekl.

Premiéru si nenechali ujít Vendula Svobodová s manželem Patrikem, herečky Betka Stanková a Nela Boudová, primátor Pavel Bém s manželkou, ochrnutý Muž roku Martin Zach s přítelkyní a další hvězdy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám