Hlavní obsah

Předseda US-DEU Mareš otcem

Novinky, Barbora Silná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TURNOV

Čerstvým otcem se krátce po nedělním zvolení předsedou US-DEU stal místopředseda vlády Petr Mareš. V pondělí po poledni se mu a jeho ženě Magdaleně narodil v porodnici v Turnově syn Štěpán.

Foto: Aleš Plevka

Pohled na jezero na někdejší šachtě

Článek

"Chlapec měří 52 cm a váží 3,72 kg, má modré oči a černé vlasy. Manželku odvezl pan Mareš od svých rodičů na Hrubé Skále u Turnova, byl s ní u celého porodu a ani jednou neomdlel," líčila Pradeová.

Podle ní Marešovi do poslední chvíle netušili, že se jim narodí právě chlapec. "Ošetřující lékař jim dokonce při posledních prohlídkách řekl, že podle srdíčka to bude nejspíš holčička. Podle pana Mareše by Štěpán neměl být politikem jako jeho otec, ale měl by se prý živit rozhodně poctivě," dodala s nadsázkou poradkyně.

Místopředseda vlády získal ve svém synovi už třetího potomka, z 1. manželství má už dvě dospělé dcery. Jeho manželka Magdalena, která je externí redaktorkou Svobodné Evropy, v předcházejícím svazku naopak žádné dítě neměla.

Reklama

Výběr článků

Načítám