Hlavní obsah

Prchající naháč rozpoutal policejní honičku

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve městě Golden Beach na Floridě se odehrála neuvěřitelná policejní honička. Strážci zákona museli uzavřít rozsáhlou oblast kolem několika obytných bloků, která bývá v ranní špičce silně vytížená. To vše kvůli prchajícímu naháčovi.

Foto: Profimedia.cz

Honičku s nahatým mužem absolvovala policie na Floridě (Ilustrační foto)

Článek

Na mobilem natočeném videu je vidět nahatý muž, pobíhající zmateně po parkovišti. Naháč byl později identifikován jako Walter Martin a video jej zachycuje uprostřed jeho šíleného příběhu.

Ten začal tím, že byl během rvačky vyhozen z balkónu z druhého patra místní bytové jednotky. Odtud křičící doběhl na parkoviště, kde zjevně dezorientovaný pobíhal tak, jak ho pánbůh stvořil.

Honičku spustil ukradením SUV

Pak spatřil auto, které z parkoviště odjíždí a naskočil mu na kapotu. Z auta seskočil v ulici Ocean Drive poblíž hlídaného parkoviště. Popral se s obsluhou a nasedl do šedého SUV.

Kradl z banky ve velkém peníze, pak se s nimi chlubil na fotkách

Koktejl

V této chvíli odstartovala i policejní honička. Strážci zákona chytili kličkujícího řidiče na konci South Ocean Drive, kde mu zablokovali cestu. Ale Walter Martin se tím zastavit nenechal a do policejního vozu naboural a po srážce z auta vylezl a snažil se utíkat přes silnici po svých.

Padlo několik varovných výstřelů a policisté uprchlíka dohonili a zatkli. Podle policejních údajů celý konflikt jak policisté, tak i Walter Martin odnesli lehkými zraněními.

Reklama

Výběr článků

Načítám