Hlavní obsah

Práce snů pro lenochy, celý den nemusíte vstát z postele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud nejste zrovna aktivní typ člověka a občas se rádi natáhnete, byli byste ideálním kandidátem na pozici, kterou se snaží obsadit výrobce luxusních matrací. Ten hledá někoho, kdo bude za slušné peníze celý den v podstatě jenom ležet.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Britská společnost Crafted Beds hledá v současné době ideálního kandidáta na pozici „tester matrací”.

A jak už název napovídá, uchazeč stráví většinu pracovní doby v posteli, kde se může bezstarostně převalovat, sledovat seriály a popíjet kávu. Pochopitelně se k pozici vážou i další povinnosti, nicméně se nový zaměstnanec zřejmě nepředře.

Měsíčně deset tisíc dolarů a ubytování zdarma. Kalifornské vinařství láká na práci snů

Cestování

Kromě poměrně pohodové náplně práce nabízí firma plat ve výši 24 tisíc liber ročně (720 tisíc korun). Pracovní doba je standardně 37,5 hodiny týdně. „Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejdůležitější. Jsme tak nesmírně rádi, že konečně můžeme spustit tuto pozici,” uvedl marketingový manažer firmy Brian Dillon.

Práci dokonce můžete vykonávat z domova. Společnost vám každý týden zašle jednu matraci, kterou je potřeba otestovat. „Tato pozice bude nedílnou součástí naší společnosti,” dodal Dillon.

Anketa

Chtěli byste pracovat jako tester matrací?
Ano
76,8 %
Ne
14,7 %
Nechci pracovat vůbec
8,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5273 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám