Hlavní obsah

Pouliční muzikant brnkal hit populárního zpěváka. Ten šel kolem a zazpíval s ním

Novinky, Klára Fischleinová

Snad každý si občas nahlas zazpívá některou ze svých oblíbených písní, na tom není nic zvláštního. Představte si ale, že k vám v tu chvíli přiskočí zpěvák, jehož hit si zrovna broukáte, a začne pět společně s vámi. Bizarní. Něco podobného se ovšem před několika dny poštěstilo pouličnímu hudebníkovi v Berlíně.

Jimmy Somerville si vystřihl krátký duet s pouličním zpěvákem

 
Článek

Z pomalé melodie „vlažně“ brnkané na kytaru by asi ne každý rozpoznal hit Smalltown Boy, který v 80. letech minulého století kraloval nejen evropským, ale i americkým hitparádám.

Vystoupení berlínského amatérského hudebníka nebylo nikterak atraktivní. Až do chvíle, kdy se k němu zničehonic přidal Jimmy Somerville, který píseň před lety nazpíval.

Profesionalita Somervilla, proslulého svými vokály, během několika sekund překryla slabý pěvecký výkon pouličního muzikanta. Ten na zpěvákovo náhlé zjevení reagoval velmi pohotově. V šoku začal být zhruba až po minutovém duetu, po němž se ujistil, že se vážně jedná o hvězdu dříve populární britské kapely Bronski Beat.

„Jste to vy?“ ptal se nevěřícně kytarista. Somerville ho ujistil, že ano, zasmál se, a o chvíli později už pokračoval ve venčení svého psa. Nejen kolemjdoucím, kteří se stali svědky tohoto improvizovaného vystoupení, ale nejspíš hlavně onomu kytaristovi, bude hitovka Smalltown Boy ještě chvíli znít v uších.

Reklama

Výběr článků

Načítám