Hlavní obsah

Poslední Štěpánkova láska z básníků uvažuje o svatbě

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Michaela Badinková, která se prosadila díky roli ve snímku Jak básníci neztrácejí naději po boku filmového hrdiny Štěpána Šafránka, prožila závěr roku u svých rodičů na Slovensku. Do nového roku vstupuje s pokorou a dokonce začala přemýšlet o svatbě.

Foto: Zlínský kraj

Nový přístroj k masáži srdce.

Článek

"Já jsem se svým životem velmi spokojená. Na nic si nestěžuji, nic víc, než je mi dáno, nechci. Zatím se mi, a musím to zaklepat, všechno daří. Rolí mám spoustu, i když teď filmovou nabídku nemám. Asi bych ji časově ani nezvládla, protože vedle divadelní práce ještě studuji Akademii múzických umění," uvedla Badinková, která teď dostává role v pražském Divadle Na Fidlovačce.

"Jsem šťastná i ve svém osobním životě. Je docela možné, že se letos budu vdávat. I když to může být až v příštím roce, to se ještě uvidí. A tak mám do nového roku jediné přání, aby ten můj život šel tak dobře jako dosud, aby mě nezasáhla nějaká osobní katastrofa," řekla, aniž by vyzradila totožnost svého přítele.

Citově se jí dotkla asijská katastrofa

Michaely se dotkla živelná katastrofa v Asii, na kterou musí pořád myslet. "Moc o tom přemýšlím a myslím si, že lidé si sami mohou za ty pohromy, které na ně teď dopadají. Nejsou smířeni sami se sebou, natož s přírodou. Hlavně by měli být pokornější. Pořád si vymýšlejí nové věci a nové adrenalinové zážitky. Lidstvo by se mělo nad sebou zamyslet a něco se sebou dělat. Jinak ty katastrofy budou pokračovat," uzavřela Badinková.

Reklama

Související články

Tipy Michaely Badinkové

Herečka Michaela Badinková uvádí, co ji zaujalo v kultuře. Redakčními tipy jsou kniha rozhovorů o surrealismu Je tu nejdrahocennější hlava a koncert k deseti...

Výběr článků

Načítám