Hlavní obsah

Poslala syna na nákup, vrátil se s novou manželkou

Novinky, nčs

S netradiční stížností přišla koncem minulého měsíce žena na policejní stanici v indickém městě Ghaziabád. Hrubě nespokojená matka si přišla stěžovat, že syna poslala pro nákup, on se ale vrátil s novou manželkou, s níž žena nebyla spokojena.

Foto: Profimedia.cz

Poutní město Haridvár v Indii

Článek

„Poslala jsem dnes syna na nákup. Když se vrátil, přivedl s sebou manželku, a já nejsem připravena takové manželství akceptovat,” stěžovala si matka 26letého syna policistům na stanici na předměstí Nového Dílí.

Situaci následně vysvětlil sám syn Guddu. „Oženil jsem se se Savitou asi před dvěma měsíci ve městě Haridvár,” uvedl mladý muž.

Haridvár je svaté a poutní místo, které leží na břehu řeky Gangy asi 200 kilometrů severovýchodně od Nového Dílí.

„Nemohli jsme tehdy kvůli absenci svědků naše manželství potvrdit oficiálně. Později jsme se chtěli do Haridváru vrátit, ale vypukla pandemie a nemohli jsme tam kvůli karanténě odcestovat. Savita mezitím žila v Novém Dílí v pronajatém domě,” doplnil Guddu.

Vězni očichávali roušku, aby se nakazili. Mysleli, že je pustí na svobodu

Koronavirus

„Pronájem však Savitě skončil a neměla kam jít, tak jsem se rozhodl, že ji cestou z nákupu představím matce u nás doma,” řekl mladík. Nesetkali se ovšem s pochopením, a tak vše skončilo až na policejní stanici.

Policie šalamounsky oslovila majitele domu, ve kterém Savita žila, aby páru poskytl střechu nad hlavou, dokud neskončí opatření proti šíření koronaviru a nebude uvolněna karanténa.

Jestli takové řešení matku uklidnilo, není jasné, stejně jako to, zda nakonec majitel domu povolil mladému páru zůstat během karantény v pronajatém domě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám