Hlavní obsah

Poprvé bez titulu. Říkejte mi prostě Harry, vyzval princ

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princ Harry přiletěl ve středu z Kanady do Británie, kde se chystá ujmout svých posledních povinností coby člen královské rodiny. Ve středu se zúčastnil akce iniciativy Travelyst, která se snaží přijít na udržitelnou formu turismu, a požádal, aby byl uveden pouze jako Harry.

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry na setkání skupiny Travelyst

Článek

Setkání partnerů společnosti Travelyst proběhlo v úterý ve skotském Edinburghu. Princ Harry, vévoda ze Sussexu a ve Skotsku představován jako hrabě z Dumbartonu, by obyčejně byl oslovován jako jeho královská výsost nebo sir. Princ však požádal, aby mu říkali prostě Harry.

„Dal jasně najevo, abychom mu všichni říkali prostě Harry. Proto, dámy a pánové, přivítejme Harryho,“ uvedla prince moderátorka celé akce Ayesha Hazarikaová.

Na to královna nemá právo, fňukají Harry s Meghan. Přesto uposlechli

Koktejl

Harry se následně vyslovil pro podporu turistického průmyslu, který bude stavěn na udržitelných základech. „Předpovídá se, že v roce 2030 bude na planetě kolem 1,8 miliardy turistů. Pokud nebudeme jednat, budeme svědky toho, jak tento masivní nárůst zničí řadu nádherných míst po celém světě,“ uvedl Harry.

Princ Harry se ještě zúčastní v rámci svých královských povinností šesti akcí. Tou poslední budou 9. března oslavy Dne Commonwealthu, kterých se Harry zúčastní společně s Meghan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám