Hlavní obsah

Popletení zloději ukradli místo bankomatu jukebox

– San Diego
Novinky, vps

Pokud by se natáčela hraná verze večerníčků s Patem a Matem, dva zloději ze San Diega by byli žhavými kandidáty na obsazení hlavních rolí. Minulé úterý totiž chtěli z pobočky rychlého občerstvení ukrást bankomat, ale místo toho si odvezli jukebox. Informovala o tom televizní stanice NBC 7.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupiči sice odešli bez peněz, ale mohli si alespoň pouštět hudbu

 
Článek

Lapkové po boji s dveřmi nacouvali ke dveřím restaurace Hooters, které předtím jeden z nich rozbil a otevřel, se stříbrným pick-upem. Podle policie se řidič pokoušel s autem nacouvat dovnitř, ale dveře nebyly dostatečně široké. Poškodil si při tom zadní světla, jejichž úlomky zůstaly na místě.

Zatímco řidič čekal v autě, druhý zloděj popadl volně stojící jukebox a dotáhl ho k pick-upu. Řidič mezitím vystoupil a pomohl mu jejich „cennou“ kořist naložit. Poté ještě zakryli korbu plachtou a odjeli.

Policejní vyšetřovatelé předpokládají, že zloději chtěli původně ukrást bankomat, ale spletli si ho s jukeboxem. Místo stroje se stovkami bankovek si tak odvezli pár drobných. Policie po lupičích, kterým má být kolem dvaceti let, zatím neúspěšně pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám