Hlavní obsah

Popletená řidička najela s hasičským vozem na dva muže

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Birmingham

V ulicích Birminghamu se toto úterý navečer odehrál trapný incident, který mnohé vyprovokoval ke smíchu a poznámkám o ženách za volantem. Řidička hasičského vozu nezvládla řízení a skončila ve výkladní skříni jednoho z obchodů. Nechybělo však ani drama, řidička při tom totiž málem srazila dva muže, kteří před obchodem trávili pauzu. Uskočili jen taktak.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasičské auto málem narazilo do dvou mužů

 
Článek

Podle všeho se řidička chtěla v reakci na tísňové volání na poměrně malém prostoru otočit, ztratila ovšem nad velkým vozem kontrolu.

„Seděl jsem a viděl, jak se blíží hasiči se zapnutou sirénou. Řidička vozu přibrzdila u křižovatky ve tvaru T a snažila se otočit do protisměru. Uprostřed pokusu ale zajela dál, než čekala, najela na obrubník a mířila přímo na obchod. V tu dobu tam ale posedávali dva muži. Musela zatroubit a oni jí na poslední chvíli uskočili z cesty,“ popsal pro deník Daily Mail 28letý lékárník Nadeem Nazar, svědek nehody.

Štiplavé poznámky a smích

Řidička si trapnou scénou, ke které došlo v šest hodin večer, okamžitě vysloužila štiplavé poznámky od lidí v okolí. Zatímco jeden z přítomných mužů nehodu svedl na zajímavou nabídku ve výloze, kterou si řidička nepochybně nechtěla nechat ujít, jiný procedil mezi zuby poznámku o „zatracených ženských za volantem“.

Foto: Profimedia.cz

Na místo bizarní nehody se sjelo několik dalších posádek hasičů

„Nevěřila jsem tomu, jak se něco takového mohlo stát. Vrhá to na řidičky špatné světlo. Je to sice úzká zatáčka, tohle ale bylo směšné. Museli kvůli tomu uzavřít celou ulici. Podél cesty bylo šest nebo sedm hasičských vozů a davy zvědavců, kteří čekali, co se bude dít. Výjezd všech těch hasičů a dalších pracovníků musel stát spousty peněz,“ uvedla 26letá úřednice Charlene Pendleburyová, která krátce po incidentu procházela ulicí.

Při nehodě, které se později podle jednoho ze svědků hasiči v hospodě zasmáli, se naštěstí nikomu nic nestalo. Zdá se ovšem, že škody na majetku nebudou malé.

Reklama

Výběr článků

Načítám