Hlavní obsah

Polská zubařka vytrhala milenci všechny zuby za to, že jí dal kopačky

Vratislav

Polskou zubařku Annu Mackowiakovou šokovalo, když se pár dní po rozchodu v její ordinaci objevil bývalý milenec Marek Olszewski. Ten jí přitom dal kopačky a šel za jinou ženou. Čtyřiatřicetiletá dentistka ho prý chtěla ošetřit jako profesionálka, když ale lehl na zubařské křeslo, začala řádit a vytrhala mu všechny zdravé zuby.

Foto: Profimedia.cz

Muže čeká protéza či implantáty. Ilustrační foto

Článek

Za profesní pochybení teď může dentistka zaplatit až třemi roky odnětí svobody. Olszewski přišel k ní do ordinace s bolestí jediného zubu a prosil o okamžitou nápravu.

„Snažila jsem se chovat jako profesionálka a odpoutat se od svých emocí. Ale když jsem ho uviděla ležet, prostě jsem si řekla: ‚Ten bastard!‘ A rozhodla se mu vytrhat všechny zuby,“ přiznala Mackowiaková u výslechu.

Olszewskému dala silnou dávku anestetik, takže usnul. Když se probral, měl omotanou celou hlavu a nemohl mluvit. Mackowiaková mu řekla, že má komplikace a musí navštívit specialistu.

„Věděl jsem, že je něco divně, protože když jsem se probral, necítil jsem zuby v dásních a byl jsem stažený obvazem. Řekla mi, že jsem měl velký zánět v ústech a že nebudu nic cítit chvíli a že ten obvaz chrání mé dásně, ale že musím navštívit specialistu. Neměl jsem důvod jí nevěřit, myslel jsem, že je profesionálkou. Ale když jsem přišel domů a podíval se do zrcadla, nemohl jsem tomu uvěřit. Ta d...a mi vytrhala všechny zuby. A nová přítelkyně mě opustila, protože prý nemůže být s klukem bez zubů. Teď zaplatím hotové jmění za to, aby mi udělali protézu nebo implantáty,“ svěřil se bezzubý taxikář Olszewski.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám