Hlavní obsah

Politikovi vypadly v přímém přenosu umělé zuby

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pákistán

Televizní politické debaty bývají většinou plné emocí. Obzvlášť pak u jižních národů, kdy se jejich účastníci nechávají při diskusi unášet svými vášněmi. Ve čtvrtek se do sebe pustili dva pákistánští politici v živém vysílání s takovou vervou, že jednomu vypadl umělý chrup, uvedl server awamipolitics.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Neuvěřitelné faux pas - politikovi vypadl v televizní debatě chrup

 
Článek

Moderátor pořadu Kal Tak, vysílaného televizní stanicí Express News, si pozval do studia šéfa Pákistánské muslimské ligy (PML-N) Šakíla Avána a Inamulláha Niaziho z opozičního Pákistánského hnutí za spravedlnost (PTI). Ostrá výměna názorů však skončila kuriózním faux pas. Přímo uprostřed věty vypadly Avánovi umělé zuby, podařilo se mu je ale chytit do ruky.

Na záběrech je vidět, že ho zřejmě incident pobavil, na jeho tváři se objevil nepatrný úsměv. V ten okamžik ale nechal Aván prostor svému protivníkovi a přestal se s ním dohadovat. Vše uvedl na pravou míru zřejmě až ve chvíli, kdy kamera zabrala moderátora a on si mohl chrup nasadit, aniž by ho sledovali diváci u obrazovek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám