Hlavní obsah

Policisté honili po ulici psa v domnění, že jde o lva

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norfolk

Na nejhorší se připravovali policisté z amerického Norfolku, když jim obyvatelé města nahlásili, že po ulicích pobíhá lev. Z krále zvířat se ale nakonec vyklubal pouhý kříženec labradora s pudlem, tedy labradoodle, kterému jeho majitel vytvořil neobvyklý sestřih v podobě lví hřívy. Informoval o tom server ABC News.

BEZ KOMENTÁŘE: Po ulici pobíhal pes, který vypadal jako lev

 
Článek

Policisté napřed zavolali do tamní zoologické zahrady, aby si ověřili, zda jsou oba její lvi ve svých klecích. Poté vyrazili do ulic, ale to už si byli téměř jistí, že údajný lev je ve skutečnosti pes jménem Charles the Monarch (Karel Vladař). Toho policisté z Norfolku dobře znají, v minulosti už totiž obdrželi několik hlášení, kdy ho lidé zaměnili za lva.

Jeho hříva má připomínat maskota norfolské Old Dominion University, na které studuje jeho majitelka Natalie Painterová. Její pes je kvůli své podobě s maskotem mezi studenty velmi populární.

„Je to zábavné. Už jsem si zvykla na pozornost, kterou vyvolávám, když se s ním pohybuju po univerzitě. Studenti za ním běhají a natáčejí si ho,“ uvedla Painterová.

„Jenom se toulal po okolí, dělá to často. Navštěvuje místní obyvatele a chodí po chodníku od obchodu k obchodu. Opravdu hodně připomíná lva, proto asi někdo ze starostlivých občanů zavolal policii,“ vysvětlila Painterová nedorozumění, ke kterému došlo předminulou středu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám