Hlavní obsah

Policie už ohledávala místo činu, z mrtvoly se ale vyklubal opilec

Novinky, pal

Když šli okolo kánalu v Čchaj Nat v severním Thajsku místní lidé, vyděsilo je tělo, které v něm nehnutě leželo v bizarní poloze. Zavolali policii a ta se jala „mrtvolu“ označit a ohledat. K překvapení všech se ale muž najednou zvedl a chtěl odejít.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Opilec usnul v kanále, policie přijela i s ohledávačem mrtvolVideo: AP

 
Článek

Amnat Fannang pil ve čtvrtek s kamarády poblíž Čchaj Nat v severním Thajsku. Po večírku nastoupil do autobusu, který ho měl zavést domů. Ale po cestě se mu udělalo mdlo, jak z vypité whisky, tak z vysokých teplot venku, a z autobusu vystoupil.

Došel ke břehu kanálu a položil se na záda do mělké vody tak, že mu z ní koukal jen obličej.

Vstal z „místa činu”

Když šli okolo místní, všimli si košile v trávě a poté těla ležícího v kanálu. Zavolali tak policii, která přijela na místo i s forenzním oddělením.

Vyšetřovatelé začali domnělou mrtvolu fotografovat a pomocí čísel označovat „místo činu“. Najednou se však „nebožtík” zvedl a nechápal, co se kolem něj děje.

Fannang se policii přiznal, že předcházející večer pil. „Bylo mi vedro a chtěl jsem se zchladit, tak jsem šel odpočívat do vody. Musel jsem rychle usnout, protože víc si nepamatuji,“ vysvětloval domnělý nebožtík.

„Je mi líto, že jsem lidi vyděsil. Chtěl jsem si jen odpočinout a nikoho nerušit,“ dodal Amnat Fannang.

Vyšetřovatel Nipon Panyathorn řekl, že Fannang byl „rozhodně mrtvý“, nebo tak alespoň vypadal. „Nikdy dřív jsem nic takového neviděl. Ležel tam velmi klidně a dlouhou dobu. Otevřel oči, až když jsem došel k jeho tělu,“ popsal vyšetřovatel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám