Hlavní obsah

Policejní auto vymrštilo ženu do vzduchu, vyvázla s modřinami

Novinky, vps

Obrovské štěstí měla Ruska z Rostova na Donu, která se rozhodla přejít silnici skrz kolonu popojíždějících aut. Pořádně se nerozhlédla a srazilo ji policejní auto pospíchající v protisměru k zásahu. Náraz vypadal hrozivě, žena ale vyvázla bez větších zranění.

Policejní auto vymrštilo ženu do vzduchu

 
Článek

Dvacetiletá Jesenija Alexejevová byla zrovna na cestě za svými přáteli. Propletla se mezi auty a v prostředku silnice se stejně jako starší žena, která šla kousek za ní, rozhlédla doprava, zda něco nejede ve druhém směru.

„Ani jedna z nich si ale nevšimla, že zleva jede v protisměru policejní auto. Trefilo to tu holku a vymrštilo ji to do vzduchu. Dopadla na záda. Nevypadalo to, že by se byla hned schopná postavit, ale byla při vědomí,“ uvedl řidič Najl Jevesejev, jehož palubní kamera incident zachytila.

Mladé ženě pomohli vstát policisté, naložili ji do auta a odvezli do nemocnice. Tam se po vyšetření ukázalo, že má jen pár modřin. Poté byla propuštěna domů.

Ruská média uvedla, že policie vyšetřuje, zda řidič policejního vozu nemohl nehodě zabránit. Po dobu vyšetřování je mimo službu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám