Hlavní obsah

Polák postával v okně v osmém patře a najednou skočil

Právo, Pavol Minárik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krakov

Dvaadvacetiletý Polák přežil v úterý skok z osmého patra administrativní budovy v centru Krakova. Ačkoli spadl z výšky 20 metrů, nemá žádná vážná zranění, dokonce neztratil ani vědomí. Muž přitom v nemocnici uvedl, že vůbec neví, co se stalo a na nic si nepamatuje.

Foto: Profimedia.cz

Výškové budovy bývají cílem sebevražedných pokusů. Mladý Polák však skok z osmého podlaží přežil téměř nezraněný. Ilustrační foto

Článek

Svědci šokující události uvedli, že mladý muž chvíli stál v okně osmého poschodí budovy a následně z ničeho nic vyskočil. Jeho padající tělo těsně nad zemí narazilo obrovskou silou do plechových trubek od klimatizace, což mu s největší pravděpodobností zachránilo život.

Mladíka s povrchovými zraněními hlavy a zad hospitalizovali ve Fakultní nemocnici v Krakově a jeho stav je stabilizovaný. Policie zároveň začala vyšetřovat okolnosti tohoto zřejmě sebevražedného skoku, který jen díky velké náhodě neskončil smrtí.

Reklama

Výběr článků

Načítám