Hlavní obsah

Pojistila si vlastní krásu

BBC, Alexandr Petželka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRISTOL

Svérázně si jistí manželství šestadvacetiletá Nicole Jonesová z Bristolu: Přestane-li být pro manžela přitažlivou, vyplatí jí pojišťovna sto tisíc liber (440 tisíc Kč).

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

"Když jsem se vdávala, věděla jsem, že má Simon slabost pro krásné ženy," vysvětluje Nicole. Před svatbou jí nastávající žertem oznámil, že až bude stará a ošklivá, opustí ji a najde si nějakou hezčí. Nicole to vzala vážně a manželovi k narozeninám dala pojistku na svou hezkou tvářičku a postavu.

"Když jsem byla těhotná, Simonovi se moje tloušťka hnusila," svěřila se mladá paní serveru BBC. "Už teď po prvním dítěti vidím, že moje postava není, jako bývala," prohlásila. V pojistce, která rodinu ročně stojí dvě stě liber (8,8 tisíc Kč), se uvádí, že když nezávislá skupina deseti stavařů prohlásí Nicole za "ošklivou", pojišťovna jí vyplatí odškodné.

Manžel, sám stavař, s podmínkou souhlasil. "Nepovažuji se za nějakou mimořádnou krasavici, moje manželství rozhodně stojí za víc," dodává Nicole, "ale člověk musí myslet na nejhorší."

Nicole slibuje, že případnou výplatu pojistného použije na obnovení své přitažlivosti - najme si osobního trenéra a zaplatí hodiny v posilovně a salonu krásy. Pojistná smlouva ovšem už neříká, jestli by si svou "obnovenou krasavici" měl Simon vzít podruhé.

Reklama

Výběr článků

Načítám