Hlavní obsah

Podnikatel nevěřil v existenci UFO, poté je sám natočil nad svým domem

Novinky, vrb
Queensland

Greg Smith se celý život vysmíval všem, kteří věří v existenci mimozemských civilizací. Od chvíle, kdy natočil záhadná světla neznámého původu pohybující se po obloze, je ale i on přesvědčen, že nejsme ve vesmíru sami.

Muž se smál existenci UFO, pak mu proletělo přímo nad hlavou

 
Článek

Malé městečko Cardwell na severu australského Queenslandu je vzhůru nohama. Podnikateli Gregu Smithovi, který byl známý svým ironizováním všeho, co souvisí s mimozemšťany, se podařilo natočit opravdu záhadné světelné létající objekty.

Muž společně se synem světla pozorovali více než 15 minut a jsou přesvědčeni, že se nemohlo jednat o žádný běžný vzdušný dopravní prostředek.

"Byla tam dvě velká oranžová světla. Nebyl tam paprsek a žádný hluk. Bylo to naprosto tiché a putovalo to pomalu po obloze směrem k severozápadu. Mysleli jsme si, že jsou to vrtulníky, ale to jsme brzo vyloučili. Nebyl totiž slyšet vůbec žádný zvuk," dodává autor videa.

Ještě více ho ohledně existence UFO utvrdilo další pozorování. Jeho sestra ho nečekaně probudila a vytáhla ven před dům. Na obloze v tu chvíli byla tatáž dvě tiše se pohybující světla.

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

Podle názoru odborníků, kteří podobných „mimozemských“ videí viděli už stovky, se ale mohlo jednat o světla meteorologického balónu.

Reklama

Výběr článků

Načítám