Hlavní obsah

Po netradiční odmlce se stala Miss ČR 2009 bruneta Aneta Vignerová

Novinky, Jakub Kynčl, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Více než 19 měsíců dělilo korunovace Miss ČR 2008 Zuzany Jandové a její nástupnice Miss ČR 2009 Anety Vignerové. Pauza vzniklá výměnou majitelů soutěže krásy a změnou její struktury však nepřinesla tolik změn, kolik diváci očekávali. Vítězce Anetě Vignerové z Havířova sekundovaly I. Vicemiss Lucie Smatanová z Kochánek a II. Vicemiss Hana Věrná z Kudlovic. Titul Miss Sympatie 2009 pak díky divákům připadl Nikol Riškové z Klatov.

Článek

Novopečená Miss ČR Aneta Vignerová za tři dny oslaví 22. narozeniny, měří 180 centimetrů, má míry 86-63-92 a je z Havířova. Případné nápadníky ale asi nepotěší to, že má dlouhodobou známost. O té ovšem nechce příliš mluvit.

Bratr Anety Vignerové David, který ji do soutěže přihlásil, pro Novinky uvedl, že ačkoli je známost jeho sestry dlouhodová, tak přítele Anety ještě nepoznal on, ani celá rodina. Dodává ale, že Anetu na rozdíl od některých dřívějších vítězek žádný skandál nečeká, na to ji zná prý dobře.

Foto: Kateřina Šulcová, ČTK

Miss ČR 2009 se stala jednadvacetiletá Aneta Vignerová (uprostřed) z Havířova. Vpravo druhá vicemiss Hana Věrná, vlevo první vicemiss Lucie Smatanová.

Anetě se od základů změnil život. Nejen, že vyhrála soutěž krásy, ale už za pouhých deset dní odlétá na Miss World do JAR, kam ji přijede podpořit i Taťána Kuchařová.

V angličtině si věří

"S angličtinou bych mít problém neměla, myslím, že to zvládnu. Překladatele mít s sebou nebudu," uvedla Vignerová. 

"Jsem šťastná, vůbec jsem si nevěřila. Byly tady jiné dívky, které jsem favorizovala více. Měla jsem obrovskou trému, největší asi z volné disciplíny. Chůze na schodech ve vysokých podpatcích byla komplikovaná, měly jsme strach, abychom neupadly," uvedla bezprostředně po vyhlášení Miss ČR Vignerová. 

Foto: Petr Horník, Právo

Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová.

První disciplínou celého večera byla módní přehlídka, kterou kompletně připravila česká módní návrhářka Liběna Rochová. Ta pojala večer tradiční soutěže krásy až podivně netradičně. Některé modely jistě soutěžícím dívkám neudělaly ani trochu radost a podobně na tom byli i diváci, kteří byli z odění pohledných dívek mírně na rozpacích.

Jednodílné plavky pak také nebyly ničím, na čem by divákům lačným křivek rády spočinuly pohledy, i tak ale šlo o nejzajímavější modely celého večera.

Nudné volné disciplíny

První významný titul večera, Miss Elegance 2009, si odnesla dívka s číslem 3 Monika Krpálková.

Foto: Petr Horník, Právo

Vítězky letošního ročníku soutěže krátce po vyhlášení výsledků.

Po vyhlášení Miss Elegance přišla na řadu tradiční volná vystoupení, ve kterých dívky nepřekročily stín loňských ročníků a povětšinou jen tančily. Monika Krpálková měla zřejmě v paměti poměrně úspěšné vystoupení Veroniky Chmelířové z roku 2007 a i ona se během volného vystoupení přátelila s ohněm. Porazila ji však pěveckým vystoupením dívka s číslem 10 Aneta Vignerová. Naopak "drsné" hip hopové vystoupení dívky číslo 11 Terezy Fajksové na popové hity působilo mírně směšně.

Noví moderátoři

Držitelkou vedlejšího titulu Miss Silueta se stala dívka s číslem 8 Kristýna Rabštejnková.

Foto: Petr Horník, Právo

Finalistky MISS ČR 2009.

Moderování slavnostního večera se ujali Miroslav Eztler a Miroslav Šimůnek, kteří nahradili tradičního moderátora soutěže Jana Čenského. Sekundovali jim pak pro Miss ČR tradiční účinkující Karel Gott a Lucie Bílá.

V porotě pak mimo jiné usedli tradičně odborník na etiketu Ladislav Špaček, plastický chirurg Jan Měšťák, ředitelka agentury Czechoslovak Models Milada Karasová, Miss ČR 2008 Zuzana Jandová či Miss World 2006 Taťána Kuchařová.

Anketa

Jste spokojeni s výběrem poroty?
Ano, zvolila správně
9,1 %
Ne, volil bych jinak
90,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 14618 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám