Hlavní obsah

Po Karlu Fialovi touží ruské fanynky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Karel Fiala, legendární představitel hlavní role v již kultovní parodii Limonádový Joe, zažil před několika týdny mírný šok, když si přečetl dopis ze země, kde zítra znamená již včera.

Foto: Jazztage Dresden

Butterscotch

Článek

"Před měsícem jsem dostal dopis, který na Barrandov poslaly nějaké holčičky z Moskvy. Napsaly mi, že viděly film Limonádový Joe, a chtějí, abych jim poslal svoji fotku," pobaveně řekl Fiala.

"Dostal jsem mohutný záchvat smíchu, protože jak známo, limonádníka jsme natočili před čtyřiceti lety, což asi děvčata v titulcích přehlédla. Nicméně to svědčí o tom, že pánové Lipský a Brdečka to tehdy natočili geniálně, a lidé se na tento evergreen budou zřejmě dívat ještě dlouho," dodal herec.

Na důchod nepomýšlí

Karel Fiala je i ve svých osmasedmdesáti letech ve vynikající kondici. Působí dojmem zachovalého šedesátníka, učí se nové role, hraje, zpívá a jezdí na představení po republice. Tvrdí, že za svůj tuhý kořínek vděčí rodinným genům a tenisu.

" Za to, jak vypadám, vděčím tatínkovi a mamince, protože mi předali svoje geny. Tatínek mně ještě v devadesáti letech natíral střechu na sauně a byl to chlap v plné síle. Za kondici ale vděčím i sportu. Jsem blázen do tenisu a pokud mám chvíli volna, tak jsem na kurtu. Leze to ovšem na nervy mojí ženě. Nosím jí totiž hromady špinavého bílého oblečení a tak pořád pere bílé ponožky," usmál se Fiala.

"A na důchod ještě vůbec nemyslím. Nedávno jsem zpíval na koncertu pro důchodce a nakonec jsem zjistil, že jsem v tom publiku nejstarší já. Tak jsem zase dostal záchvat smíchu," svěřil se herec.

Reklama

Výběr článků

Načítám