Hlavní obsah

Pittovi a Jolie hrozí Al-Kajda zabitím

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Několik bezpečnostních expertů a tajných agentů muselo urychleně odcestovat do indického města Pune, kde Angelina Jolie natáčí životopisný film o novináři Danielu Pearlovi. Podle všeho hrozí Al-Kajda a další organizace hollywoodskému páru zabitím. Zvláště pakistánským extrémistům se nelíbí téma filmu.

Článek

"Tito bývalí členové SAS přijeli, aby pomohli amerických bodyguardům hlídat obě celebrity a jejich tři děti. Také úřady se obávají, že jim hrozí skutečné nebezpečí a stanou se terčem teroristického útoku," prozradil informátor listu National Enquirer.

Film vypráví skutečný příběh o životě a smrti novináře Daniela Pearla, jenž světu přinášel informace o terorismu v Pákistánu. Štáb chtěl natáčet přímo u tohoto severního souseda Indie, ale nakonec raději přesídlili do indického Pune.

"Byl jsem jednou v Amsterdamu a chtěl jít večer do města. Byli tam chlapi, kteří se dobře bavili na ulici před barem. Já jsem řekl, promiňte, a chtěl jsem se jim vyhnout na ulici, ale oni začali řvát: ´Ty za***nej Američane. My tě do****le zabijeme.´ Nikdy jsem se s ničím podobným tváří v tvář nesetkal. Ale je to odpověď na to, jak naši zemi vnímají v zahraničí," posteskl si Pitt nad tím, že pro Američany není v zahraničí bezpečno.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolie zuří: Brad stále miluje Jennifer

Svůdná Angelina Jolie miluje pocit výjimečnosti, rozhodně ve vztahu nehodlá být nikdy tou druhou. Jenže Pitt se nedávno přiznal, že stále myslí na Anistonovou....

Rodiče Brada Pitta pohrdají Angelinou

Bezohledná, zbrklá, netaktní. Přesně to si myslí rodiče Brada Pitta o Angelině Jolie. Herec se přitom rozhodl, že nedaleko domova svých rodičů ve Springfieldu...

Výběr článků

Načítám