Hlavní obsah

Pitt a Jolieová se při líbání nakazili chřipkou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Herci Brad Pitt a Angelina Jolieová, kteří v současnosti natáčejí snímek Pán a paní Smithovi, museli přerušit svou práci. Oba je totiž nečekaně skolila chřipka.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

"Nachlazení obou herců překazilo natáčení již několikrát. Nejdříve onemocněl Brad, pak Angelina, nyní jsou nemocní oba. Vybrali jsme si holt pro natáčení tu nejhorší dobu - přelom zimy a jara, kdy je chřipky nejvíce," uvedl zdroj blízký natáčení.

Romantický thriller o manželském páru, v němž se probudí touha zabíjet, se právě natáčí v New Yorku. Obě hollywoodské hvězdy litují, že je kvůli jejich nemoci stále práce přerušována.

Nakazili se navzájem

Na snadném přenosu bakterií se pravděpodobně podílejí četné milostné scény, při nichž si herci vyměňují choroboplodné zárodky.

"Předávají si chřipku navzájem. Pokaždé s ní přijde jeden z nich a protože musejí natáčet milostné scény plné polibků, přenese ji na toho druhého. Tak to jde již několik týdnů neustále dokola jako v začarovaném kruhu," prozradil stejný zdroj.

Přestože ani jednomu z nich není právě do smíchu, určitou dávku humoru neztrácejí. "Nic jiného nám ani nezbývá. Scénář je jasný a režisér Doug Liman na něm pochopitelně trvá. Člověk se pak může klidně týden potit, ale pak stejně musí na plac, líbat se. A všechno jde nanovo," podotkla Jolieová.

Reklama

Související témata:

Související články

Pitt odhalí pozadí, Jolieová ňadra

Americký herec Brad Pitt znovu strhne šílenství z řad lačných žen a dívek. V novém snímku Pan a paní Smithovi totiž odhalí své pozadí. Pittovou partnerkou...

Angelina Jolieová skončila v náručí Jareda

Tisk již několik týdnů spekuloval o novém příteli čerstvě zamilované herečky Angelině Jolieové, která ale zarputile nechtěla prozradit jeho jméno. Teprve nyní...

Výběr článků

Načítám