Hlavní obsah

Pilot vytvořil na radaru pánské přirození

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pilot německých aerolinek Lufthansa vytvořil v úterý letadlem na radaru obrázek, který se velmi podobá pánskému přirození. Při přistání v Brémách zakroužil nad městem a výsledek z radaru se dostal až na sociální sítě. Lufthansa uvedla, že se jednalo o náhodu.

Foto: FlightRadar24

Pilot vytvořil s letadlem obrázek pánského přirození.

Článek

Let LH350 z Frankfurtu do Brém měl komickou tečku, kterou je možné odhalit na leteckých radarech. Pilot Airbusu A320 zakroužil s letadlem nad městem a výsledek na radaru velmi připomíná obrázek pánského přirození.

Foto: FlightRadar24

Šlo prý jen o náhodu.

Obrázek z radaru sdílel na sociálních sítích web FlightRadar24, kde je možné dohledat právě trasy letů. Ke snímku se vyjádřila i sama Lufthansa, která čin pilota označila za „zcela náhodný”.

Pilot stíhačky nakreslil na oblohu pánské přirození. Jenom náhoda, tvrdí letectvo

Koktejl

„Nejsou tam zaklíčované žádné skryté zprávy,” uvedl mluvčí aerolinek, jenž vysvětlil, že pilot musel udělat manévr kvůli silnému větru.

S informací však uživatelé sociálních sítí naložili po svém a ihned se objevily vtipy, které si v naprosté většině utahují z pilotova manévru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám