Hlavní obsah

Pilarová dala košem Gottovi, zazpívá si duet s Vojtou Dykem

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvák a herec Vojta Dyk (23) nahradí Karla Gotta (70). Na galakoncertu Královny popu si střihne duet Je nebezpečné dotýkat se hvězd s Evou Pilarovou (69). Píseň v 60. letech pro film Kdyby tisíc klarinetů nazpívala s čtyřiatřicetinásobným Zlatým Slavíkem.

Foto: Foto archiv , Právo

Eva Pilarová oslaví 9. srpna sedmdesátiny.

Článek

„Je to pro mě velká čest. Nastoupit po panu Gottovi ale rozhodně lehké nebude,“ řekl Novinkám Vojta Dyk, který bude jediným mužem, který na Královnách zazpívá.

„Je mezi námi věkový rozdíl 46 let. Nikdy jsem s nikým tak mladým nezpívala. Budeme zkoušet tři dny předem. Už jsme si ale volali, Vojta je mi velmi sympatický, “ dodala Pilarová. Dyk má k Pilarové blízko už proto, že se svojí kapelou NightWork zpívá její legendární Montyho čardáš.

Mladý zpěvák dostal nabídku od organizátora Královen popu Janise Sidovského. „Je to neuvěřitelný talent a navíc je mi sympatická píseň jeho kapely NightWork Globální oteplování,“ řekl Novinkám se smíchem Sidovský, který už 21 let žije se zpěvákem Pavlem Vítkem.

„Každý rok vybíráme jeden speciální duet. V minulých ročnících zpívali například Karel Gott s Martinou Balogovou nebo Helena Vondráčková s Leonou Machálkovou,“ vysvětlil Sidovský.

„Královny popu jsou také poctou Evě Pilarové, která 9. srpna oslaví jubilejní sedmdesáté narozeniny,“ dodal známý producent.

Devátý ročník Královen popu se bude letos konat 31. srpna opět na hradě Karlštejn a už nyní je vyprodaný. Vedle Pilarové, která si oblékne luxusní róbu od Osmannyho Lafitty se představí Aneta Langerová, Věra Špinarová, Helena Zeťová, Jana Kirschner, Bára Basiková a Lenka Nová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám