Hlavní obsah

Pick-up při nehodě vylétl z nadjezdu jako z autodráhy

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrazivému počasí, které v posledních dnech panovalo v USA, může spílat a zároveň děkovat jedna řidička z Minnesoty. Zřejmě kvůli náledí na silnici totiž vyletěla z nadjezdu nad dálnicí u Minneapolisu a spadla se svým pick-upem z 10metrové výšky do zadržovací nádrže. Ta ale při nízkých teplotách zamrzla tak silně, že led nepraskl, a žena tak mohla odejít po svých, napsal server stanice CBS.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Auto vylétlo z mostu jako z autodráhyVideo: Minnesota Department of Transportation, Reuters

 
Článek

Na záběrech z dálniční kamery zveřejněných minnesotským ministerstvem dopravy je vidět, jak sebou vůz v jednu chvíli smýkne, narazí do kraje nadjezdu a pak už jen letí dolů.

Silnice byly v úterý ráno v okolí Minneapolisu kluzké, jak informovaly úřady, pro příčinu nehody tak není nutné chodit daleko.

Čtyřiapadesátiletá řidička neutrpěla žádná vážná zranění a po nehodě se z auta dostala bez cizí pomoci.

Reklama

Související články

Obří kus ledu spadl přímo na jedoucí auto

Velké štěstí měl řidič vozu, který projížděl po jedné z hlavních ulic ve městě Charbin ležícím na severovýchodě Číny. Ze střechy domu se totiž uvolnil kus ledu...

Pod jedoucím autem explodovala silnice

Řidiči stěžující si na hrboly a výmoly na českých silnicích by se při pohledu na video z Jekatěrinburgu měli považovat za šťastné. V ruském městě totiž nedávno...

Výběr článků

Načítám