Hlavní obsah

Petra Janů zná recept na šťastné manželství

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Petra Janů tvrdí, že udržet si spokojené manželství není velký problém. Zdá se, že její recepty fungují spolehlivě, se svým manželem Michalem Zelenkou žije už šestadvacet let.

Foto: Jana Melicharová

Účastníci 4. ročníku Cestujeme veteránem po stopách F. L. Věka

Článek

"Ženy si po svatbě musí přestat myslet, že chlapa jde předělat. To je marná snaha, prostě to nejde a musí ho brát takového, jaký je. Osobně doporučuji naše protějšky chválit, chválit a chválit, třeba i za vyměnění žárovky. Manžel je pak jako beránek a jeho sebevědomí zdravě vzroste," vzkázala zpěvačka.

Nepopírá přitom, že i nad nejklidnějším a nejspokojenějším manželství se občas zatáhne obloha. V poklidném rodinném příbytku rázem začnou poletovat hromy a blesky.

Po třiceti minutách klid

"Hádky řešíme velmi radikálním způsobem. Několik minut na sebe neuvěřitelně a strašně řveme. Ovšem za půl hodinky už o ničem nevíme a doma je pohoda, jako by se nechumelilo. To jsou takové ty pravidelné manželské bouřky, které ale neškodí. Naopak, velmi zdravě pročišťují vzduch," míní zpěvačka.

Rodinnou pohodu nenarušují ani velmi časné výjezdy Petry Janů za publikem. Naopak prý časté přestávky společnému soužití prospívají.

"Mám velkou výhodu v tom, že můj manžel je úplně soběstačný. Dokonale se o sebe umí postarat a bez problémů zvládne uvařit i velmi složitá jídla. Jeho maminka asi viděla do budoucnosti. Zřejmě tušila, že si jednou vezme zpěvačku a perfektně ho na to připravila."

"Myslím, že občasná přestávka manželství neuškodí. Naopak je to velice dobře, protože ti dva pak mají důvod se na sebe těšit. Pokaždé, když přijedu z turné domů, tak prožíváme nádherné okamžiky," usmála se Petra Janů.

Reklama

Související články

Petra Janů jezdí na dovolenou bez manžela

Trojnásobná zlatá Slavice Petra Janů žije se svým manželem Michalem Zelenkou již šestadvacet let. Prý jim to spolu klape. Na dovolenou však zpěvačka jezdí...

Petra Janů se v jídle musí hlídat

Zpěvačka Petra Janů již osmadvacet let žije s jedním mužem a měnit ho nehodlá. Nejen pro něj se snaží, aby stále vypadala mladistvě a svěže. Také si musí...

Výběr článků

Načítám