Hlavní obsah

Petr Novotný trpí, snaží se zhubnout o 30 kilo

Bavič a moderátor Petr Novotný prý v současné době zažívá muka. Už měsíc hubne, pravidelně cvičí a řídí se podstatou dělené stravy. Svěřil se totiž do péče fitness trenéra Víta Chaloupky.

Článek

"Jsem doslova v pasti, z níž naštěstí nemůžu uniknout, protože o mé hubnutí se zajímala tištěná media i televize," prozradil na sebe 58letý Novotný, který byl kmotrem na křtu Chaloupkovy nové knihy o dělené stravě Tělo jako důkaz v novém tisíciletí.

Novotný se zařekl, že si dopřeje pořádné jídlo, až bude mít pod 100 kilo. Chce shodit 33,7 kilogramů, aby dosáhl váhy 99,9 kilogramů. "Minulou neděli jsem se vážil a už jsem shodil šest kilo. Někdy v červnu už budu mít dole patnáct kilo, tak s Vítkem začnu vyjednávat," dušoval se. Nebude však podle svých slov žadonit o knedlíky, natolik si prý netroufá. "Budu žebrat jen o nějaké grilování."

Měsíčně jde dolů až pět kilo

Měsíčně v průměru hubne Novotný o čtyři až pět kilogramů. "Chaloupkův systém má výsledky. Vážím se denně, někdy i třikrát a zcela vyprázdněn. Klidně se i oholím a vysmrkám, jen abych měl dole každé přebytečné deko," prozradil na sebe.

Dělená strava je však pro Petra Novotného příšerná. "Jsem velký labužník, a když jsem k Chaloupkovi šel, vůbec jsem netušil, co je to dělená strava. V podstatě dělenou stravu nesnáším. Můžu jíst třeba o půlnoci, ale co? Třeba nakládané cibulky, a to je opravdu dlabanec, když mám pořádný hlad. Nebo melouna. Mám ho rád, ale o půlnoci při hladu bych mohl sníst klidně čtyři a hladu se nezbavím," přiblížil.

"Chaloupka jako osobní dietolog je konečná, potom už je jenom smrt," ukončil své vyprávění o právě praktikované dělené stravě Petr Novotný.

Anketa

Podaří se Petru Novotnému zhubnout o více než 30 kilogramů?
ano
16,7 %
ne
83,3 %
Celkem hlasovalo 4457 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám