Hlavní obsah

Petr Muk si málem rozbil nos na bruslích

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V posledních měsících byl Petr Muk vláčen v médiích souvislosti se soudem s distributory drog. Všechno se vyjasnilo a zpěvák je opět v pohodě. "V podstatě se mne to netýkalo, vůbec to nebyla moje záležitost, což se prokázalo. Cítím se teď velice dobře," řekl zpěvák a prozradil, že si navíc udělal radost a koupil si kolečkové brusle.

Foto: MHF F.L.Věka (archiv)

Mezinárodní hudební festival F.L.Věka 2015 se uskuteční v období od 20. září do 1. listopadu a na programu je sedm koncetů.

Článek

"Bruslím. Poprvé, když jsem projížděl Stromovkou, tak mě zastavila mladá krásná dáma a řekla mi, abych si dal pozor na nos. A záhy na to jsem málem na něj upadl. Jel jsem z takového malého kopečku, zavrávoral a byl na zemi. Nos zůstal celý, zato koleno se pohmoždilo. Ale rozhodně jsem objevil nový fenomén, který mi vyplavuje endorfiny. Večer po bruslení se cítím sice utahaný, ale šťastný. Bruslení je pro mne úžasná droga."

 Petr Muk zazářil nejvíce v muzikálu Galileo, a tak není divu, že je to pro něj zatím jeho životní a nejkrásnější role, která ho až dosud potkala.

Na dovolenou do Chorvatska

"Z Galilea mám opravdu velkou radost, na každé představení se moc těším. Doufám, že budeme hrát i na podzim a v příštím roce. Lidé na Galilea chodí, každé představení si užívám," podotkl Muk, ale hned se přiznal, že se už také těší na letní vystupování na hradě Okoř.

S blížícím se létem rovněž začal plánovat dovolenou. Na dalekou cestu do exotiky se však nechystá. "Já nepotřebuji jezdit bůhví kam do Tramtárie. Pojedu opět do Chorvatska, do Rovinje. Mimo jiné je tam v moři v hloubce osmdesát šest metrů jakási loď. Tu si nikdy nenechám ujít. A pozoruji, co se děje v mořských hlubinách. Jezdíval jsem také rád na řecké ostrovy, ale Chorvatsko je mi teď nejmilejší," poznamenal.

Reklama

Související témata:

Související články

Petr Muk vyměnil křídla

Po dvou letech budování půdní nástavby je zpěvák Petr Muk už konečně ve finále. Byt jeho snů je dokončený. "Je fakt, že to chvíli trvalo a stálo mě to dost...

Petr Muk bude svědčit u soudu s dealery drog

Letošní stříbrný Český slavík Petr Muk má svědčit v připravovaném procesu s gangem dealerů drog. Jeden z podezřelých v této kauze mu totiž podle spisu obžaloby...

Zpěvák Muk popírá braní drog

Populární zpěvák Petr Muk, který má svědčit v připravovaném procesu s gangem překupníků drog, odmítl tvrzení obžaloby, že mu jeden z podezřelých v roce 2002...

Výběr článků

Načítám