Hlavní obsah

Peter Nagy má ctitelky rád

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Slovenský zpěvák, skladatel a textař Peter Nagy má sice byt v Praze i v Bratislavě, ale podle vlastních slov snad nejvíce času stráví v autě, jelikož je nestále na cestách. V současnosti koncertuje v České republice a mimo jiné chystá oslavu své dvacetileté kariéry.

Foto: Stanislava Slováková

Vystoupení dětí mateřských školek

Článek

Peter Nagy dokáže stále naplnit sály a o ctitelky nemá nouzi. Je rozvedený a jeho zájem o ženy stále trvá. I proto musí dbát na svůj vzhled.

"Chlap by se měl o svůj zevnějšek starat. Základní pravidlo je milovat své tělo. Na tom není nic špatného. Proto také denně cvičím. A nechám si poradit od vizážistů. Dokonce mám doma posilovnu. A ty zvlněné vlasy jsou moje přirozené," prozradil na sebe zpěvák, který je rád, když se na něj ženy zálibně dívají.

"Je to z pódia pěkný pohled na ženy, pro které zpívám. Mám rád takové, které mají smysl pro humor, řeší věci se smíchem. Žena nemusí být krásná, ale když je šaramantní, tak je neodolatelná," popsal svůj vzor Nagy, který se snaží na život nahlížet pozitivně.

Staré dobré časy

"Já jsem optimista. Každý den hledám něco pozitivního. A říkám si, že tu současnou dobu, která se nám zdá být občas hroznou, budeme jednou nazývat starými dobrými časy. A tak mám novou optimistickou písničku Aj tak je to fajn."

Dvacetiletou kariéru oslaví 23. listopadu, kdy vystoupí v pražské lucerně. Zazpívá své hity a představí také nové muzikanty v kapele. "V mé kapele jsou noví muzikanti, o celou generaci mladší než jsem já, jsou draví, dobře si s nimi rozumím. Se mnou si na koncertě v Lucerně zazpívá Meky Žbirka, Janek Ledecký a Jožo Ráž. A taky mi k mému jubileu vyšlo v Praze cédéčko s názvem 20 roků - 20 hitů," uvedl Nagy.

Reklama

Související články

Peter Nagy chystá sérii aktů své milé

Na brněnských veletrzích módy mohl i obyčejný návštěvník postřehnout populárního slovenského zpěváka Petera Nagye s fotoaparátem v ruce. "Samozřejmě...

Výběr článků

Načítám