Hlavní obsah

Pes vyhodil do povětří kuchyň své majitelky, když prokousl plechovku spreje

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tulsa

Mít doma správně vychovaného psa je radost. Mladá Američanka Hali Hudsonová se ale ukázněným psem chlubit nemůže. Její welsh corgi jménem Yogi je svéhlavý a suverénně ničí to, co mu „nevoní“, což jsou především čistidla. Počátkem května se dokonce zakousl do plechovky spreje a v podstatě tak způsobil následný výbuch a požár v kuchyni své majitelky.

Pes postříkal sprejem celou kuchyň, která v zápětí vzplála

 
Článek

Podle Hudsonové její jinak rozkošný pes projevoval podivný vztah k čistidlům a různým sprejům už od té doby, kdy ho jako dvouměsíční štěně adoptovala od chovatele v Tulse v Oklahomě.

„Když byl menší, křičela jsem na něj, ať se vrátí. On mě ale ignoroval. Pak jsem ale popadla plechovku lysolu, stříkla s ním a on okamžitě přiběhl,“ uvedla podle deníku Daily Mail v telefonickém rozhovoru Hudsonová.

Aby tuto Yogiho nevraživost vůči mycím prostředkům odstranila a odnaučila Yogiho dalším psím zlozvykům, souhlasila tedy s natáčením epizody nové internetové série televize Pet Collective, ve kterém odborníci radí, jak usměrnit „zkažené“ mazlíčky.

Výbuch nikoho nezranil

A právě v rámci natáčení se stala nehoda, jejíž celý záznam se objevil na internetu až v tomto týdnu. Hudsonová otevřela kuchyňskou skříňku pod umyvadlem, aby se Yogi před kamerami předvedl v akci. Nezklamal očekávání a vrhl se mezi prostředky. Vzápětí už měl zuby v plechovce, ze které se do všech stran rozstříkla černá barva.

Překvapená Hudsonová Yogiho popadla a odvedla do koupelny, aby ho mohla od nánosů černé barvy osprchovat. Kameraman ale nepřestal natáčet. Najednou se ozvala rána a z kuchyně vyšlehly plameny. Aerosol z prokousnuté plechovky se vznítil v kontaktu se zapnutou troubou.

Hudsonová popsala, že explozi pocítila až v koupelně. Rána prý zněla jako výbuch bomby nebo jako zemětřesení. Pomocný režisér Kevin Toomey si zase zprvu myslel, že v plamenech skončí celý byt. Naštěstí se ale mýlil. Navíc se nikomu nic nestalo. Na místo dorazili hasiči a dostali situaci pod kontrolu.

Nic se nezměnilo

„Byl naprosto šťastný. Nemyslím si, že si byl vědom toho, že vyhodil do povětří mou kuchyň. I po natáčení ale Yogi stále nesnáší čistící přípravky. Vůbec nic se nezměnilo, ani jsem to ale nečekala,“ dodala Yogiho panička, která si ale z výbušné příhody ponaučení vzala. Do skříňky pod dřezem už čisticí prostředky nedává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám