Hlavní obsah

Pes si šel zaplavat, tváří v tvář se potkal s aligátorem

Krátké koupání se málem stalo osudným zvědavému psu, který plaval ve vodě ve floridském městě Kissame. Bylo velké štěstí, že jej majitelka měla na vodítku, neboť zpod hladiny se najednou vynořil aligátor. Podle agentury AP se ženě naštěstí podařilo psa včas odtáhnout do bezpečí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Těsně vedle psa se ve vodě vynořil aligátorVideo: Caters News, AP

 
Článek

Když se sedmatřicetiletá Corina Coxová po hurikánu Irma vrátila zpět domů, vzala svého psa jménem Pokey na procházku. Ten se rozhodl skočit do vody a trochu si zaplavat.

„Přes telefon jsem pozorovala pejska, vůbec jsem se nesoustředila na okolí. Pokey pravděpodobně aligátora zahlédl dřív a skočil do vody, aby zjistil, o co se jedná. To aligátora pravděpodobně vystrašilo,“ prozradila žena.

Zvědavý pes se do vody vydal ještě předtím, než aligátor vystrčil hlavu nad hladinu. Plaz se však vzápětí ocitl jen pár centimetrů od psa. „Když jsem aligátora uviděla, ihned jsem začala přitahovat vodítko, abych psa dostala do bezpečí. Neuvěřitelně mě to vyděsilo. Aligátor tam zůstal ještě další hodinu, asi čekal, že se jeho potrava vrátí,“ uzavřela Coxová.

Aligátor se na místo s největší pravděpodobností zatoulal kvůli rozsáhlým záplavám doprovázeným pustošivým hurikánem Irma.

Reklama

Výběr článků

Načítám