Hlavní obsah

Pes se v Číně pokoušel vzkřísit svého pána, který omdlel na ulici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Incident, kdy muž náhle omdlel a zůstal nehybně ležet na zemi, se odehrál koncem října na jedné z ulic města Nan-jang ležícím v čínské provincii Che-nan. Muže se ihned pokoušel vzkřísit jeho věrný pes, který jej olizoval a packami poklepával na hlavě. Kolemjdoucí ihned přivolali záchrannou službu, podle posledních zpráv je muž v pořádku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Pes se v Číně pokoušel vzkřísit svého pána, který omdlel na uliciVideo: AP

 
Článek

Záběry pořídili kolemjdoucí, kteří na nic nečekali a ihned muži v bezvědomí přivolali záchrannou službu. Na videu je viditelné, jak se pes vytrvale snažil svého majitele vzkřísit. Muži olizoval tvář a předními packami ho poklepával na hlavě.

Prozatím není zřejmé, z jakého důvodu omdlel. Podle tamních médií však brzy po příjezdu záchranné služby nabyl vědomí a je v pořádku.

Video se následně objevilo na čínské sociální síti Weibo. Věrný pes u uživatelů sklidil velký úspěch. „Záběry jenom dokazují, že pes je nejlepším přítelem člověka,“ napsal podle deníku Daily Mail jeden z nich.

Reklama

Výběr článků

Načítám