Hlavní obsah

Penélope Cruzová se vyhýbá večírkům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka španělského původu Penélope Cruzová přiznala, že se záměrně vyhýbá hollywoodským párty, na kterých se scházejí slavné osobnosti ze světa showbyznysu. Tvrdí totiž, že ji živí film, nikoli flámování.

Foto: Zelenáčova šopa
Článek

Cruzová podle vlastních slov večírky, které tvoří součást života celebrit, nesnáší. Místo toho se raději věnuje filmové práci. Když už se má bavit, pak raději ve společnosti svých přátel, s nimiž si občas zajde do restaurace na dobré jídlo.

"Na párty skoro vůbec nechodím," svěřila se herečka. "Navštěvuji je jen u příležitosti svých filmových premiér nebo premiér mých přátel, které chci podpořit," vysvětlila. "Nesnáším hlavně hollywoodské flámy."

Ráda pozdě večeří

"Soustředím se více na svou práci. Za tu jsem placená. Společensky nežiji výhradně v noci, ale ráda chodím do restaurací v Los Angeles, které jsou otevřené do pozdních hodin. Mohu tam s přáteli jíst pozdě jako ve Španělsku," uvedla Cruzová.

V nejbližší době se však herečka bude muset podřídit nepsaným hollywoodským pravidlům a některých večírků se zúčastnit. Na březen příštího roku je totiž plánovaná premiéra filmu Sahara, v němž po boku Matthewa McConaugheyho hraje. Úkolu se však zhostí s radostí, neboť herec je zároveň jejím současným partnerem.

Reklama

Související články

Penélope Cruzová už Toma Cruise nahradila

Španělská herečka Penélope Cruzová, která koncem ledna ukončila tříletý vztah se svým kolegou Tomem Cruisem, definitivně otočila list a podle britského plátku...

Penélope Cruzová rozchodu s Cruisem nelituje

Španělská herečka Penélope Cruzová, která koncem letošního března ukončila vztah s Tomem Cruisem, podle vlastních slov nijak rozchodu nelituje. Je plně...

Výběr článků

Načítám