Hlavní obsah

Penélope Cruzová už Toma Cruise nahradila

LONDÝN

Španělská herečka Penélope Cruzová, která koncem ledna ukončila tříletý vztah se svým kolegou Tomem Cruisem, definitivně otočila list a podle britského plátku News of the World již spočívá v náručí svého filmového partnera Mathewa McConaugheyho, s nímž se objeví ve snímku Sahara.

Foto: Vlaďka Jandíková

Pavel Štěpán (kontrolor) a Jiří Honěk (nemocný) ve hře Ale koukej vrátit to pyžamo, jejíž dobrušská derniéra proběhne 29. prosince.

Článek

Cruzová při hledání nového partnera dlouho neotálela. Při natáčení dobrodružného filmu v marocké poušti se během posledních pár týdnů sblížila s Matthewem. Zdroj z jejich okolí potvrdil, že se k sobě chovají jako opravdoví milenci, s jemnými gesty se prý nijak neskrývají.

Před kamerami létaly jiskry

Cruzová a McConaughey jsou údajně do sebe zamilovaní až po uši.  "Bylo to velice dlouhé, ale vášnivé natáčení. Když spolu hráli, bylo skoro vidět jiskry," píše se v listu.

Penélope Cruzová má za sebou tříletý vztah s Tomem Cruisem, s nímž se seznámila v roce 2001 při natáčení filmu Vanilkové nebe. Herec se tehdy kvůli krásné Španělce rozvedl s Australankou Nicole Kidmanovou, s níž adoptoval dvě děti, které nyní vyrůstají v péči matky. Cruzová a Cruise minulý týden prostřednictvím tiskové mluvčí oznámili, že se již koncem ledna jejich vztah rozpadl.

Reklama

Související články

Penélope Cruzová zkolabovala při natáčení

Hollywoodský herec Tom Cruise přerušil všechnu svoji práci a okamžitě odletěl za svojí přítelkyní Penélope Cruzovou, která před několika dny zkolabovala...

Tom Cruise se rozešel s Penélope Cruzovou

Jeden z nejkrásnějších a nejsledovanějších hollywoodských párů Tom Cruise a Penélope Cruzová se po třech letech rozpadl. Hercova sestra a mluvčí Lee Anne...

Výběr článků

Načítám