Hlavní obsah

Pavla Charvátová zaujala sexy modelem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ačkoliv se moderátorka televize Nova Pavla Charvátová objevuje na obrazovce v decentních kostýmcích, má moc ráda extravagantní odvážnou módu. Nejčastěji sice chodí ve sportovním, ale občas udělá i výjimku. Ambice být modelkou však rozhodně nemá.

Foto: Jiří Velký

Křížová cesta v Bílovci představuje unikátní, umělecky i duchovně hodnotný artefakt.

Článek

"Nejraději mám džíny, tenisky a tričko," uvedla Pavla Charvátová s tím, že nakupuje hlavně značkové oblečení. "Když už si něco kupuji, tak něco pořádného," vysvětlila moderátorka.

Všimli si i pánové

 Na večírku, který se konal v sobotu u příležitosti vyhlášení cen Anno 2004, si ale oblékla velmi přitažlivý model. Vzala si bílé bokové kalhoty a sexy poloprůhledný živůtek, který více než látkou byl zdobený křišťálovými korálky. Podle mínění mnohých mužů šlo jednoznačně o nejhezčí oblečení, které také nejvíce odhalovalo.

Model pochází z dílny mladé módní návrhářky Soni Hlaváčové. Pavla se s ní seznámila při moderování její podzimní módní přehlídky. Předváděné kreace jí vyloženě učarovaly, a tak se z moderátorky stala i zákaznicí. Ačkoliv se v oblečení cítí výborně, ambice stát se modelkou nemá.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Líbí se vám model Pavly Charvátové?

"Měla jsem možnost seznámit se s tím, jaká to má úskalí, kolik je za tím práce, cestování a odříkání. Moje profese mi naprosto vyhovuje, rozhodně bych ji neměnila," prohlásila Charvátová. V moderování módních přehlídek by chtěla i nadále pokračovat, protože ji to nesmírně baví.

Mezi obdivovatelkami návrhářky Soni Hlaváčkové není Pavla Charvátová jedinou známou ženou. Mezi zákaznice salónu patří například miss Jana Doležalová, pár kousků má ve svém šatníku i česká topmodelka Karolina Kurková.

Anketa

Líbí se vám model Pavly Charvátové?
Ano
86,9 %
Ne
13,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2355 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám