Hlavní obsah

Pavel Vítek by svatbu nechtěl

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve svém domě nedaleko hradu Karlštejn, kde žije se svým přítelem, producentem Janisem Sidovským, strávil zpěvák Pavel Vítek až na dvě výjimky celé léto a vůbec mu to nevadí. Věnoval se zejména práci na zahradě. Díky jeho nesmírné péči tak přežily horké srpnové dny všechny stromy, které na jaře vysadil.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Foto z tiskové konference: autor

Článek

"Odpočinul jsem si, relaxoval jsem. V podstatě jsem nevytáhl paty, jenom jsem si odskočil do Německa na koncert Dionne Warwickové a Whitney Houstonové. Bylo to úžasné. Čtyři hodiny nabité energií, fantastické výkony, měly by jej povinně vidět všechny české zpěvačky. Já jsem to bral jako lekci profesionality," řekl zpěvák.

Svatba by byla směšná

V době, kdy teploměr přesahoval třicítku, si Pavel Vítek s přítelem vyrazili na víkend do rakouských Alp, ale hned zdůraznil, že žádné změny v osobním životě nechystá.

"Uvítal bych, kdyby bylo schválené registrované partnerství, tomu bych rozhodně dal přednost před sňatkem. Svatba by mi po společně prožitých sedmnácti letech přišla přece jen příliš teatrální. Vzhledem k vyřešení majetkoprávních záležitostí a vyřešení určitého statusu rovnoprávnosti ve společnosti, která třeba v případě placení daní je stejná, si myslím, že by tu možnost registrovaného partnerství být měla," míní Pavel Vítek.

Cítí se pohodově

V současné době už intenzivně pracuje na přípravě nového alba. Přestože má být do podzimu hotové, zpěvák zatím odmítá o něm cokoliv více prozradit. Všechny své aktivity ovšem musí koordinovat se zkouškami na muzikály Tři mušketýři a Miss Saigon. "Jsem v pohodě. Těší mě, když jsem v jednom kole," usmál se Pavel.

Reklama

Související články

Pavel Vítek hledá na nebi svou hvězdu

Producent Janis Sidovský, přítel zpěváka a herce Pavla Vítka, se chystá se svým otcem do Řecka. Tatínek totiž konečně získá řecké občanství,...

Výběr článků

Načítám