Hlavní obsah

Paul McCartney se stal potřetí dědečkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Exbeatle Paul McCartney se stal potřetí dědečkem, když jeho třiatřicetiletá dcera Stella, známá britská módní návrhářka, přivedla v pátek v noci na svět prvního synka.

Foto: Veronika Plachá

Srpen 1968 fotoobjektivem rokycanských občanů

Článek

Porod v londýnské soukromé klinice, který přišel o tři týdny dříve, se ale neobešel bez komplikací. Museli při něm zasahovat specialisté, protože novorozenec měl potíže s dýcháním. Váha dítěte je ale dobrá - váží 3,3 kilogramu.

Matka i dítě jsou v pořádku, pár hodin po porodu však lékaři rozhodli o převozu na jinou londýnskou specializovanou kliniku.

Novopečený otec Alasdhair Willis stejně jako děda Paul i celá rodina McCartneyových jsou "u vytržení, protože je to první Stellino dítě. Děda i manžel byli v nejtěžších chvílích rodičce nablízku. Nakonec se vše obrátilo k lepšímu a všichni jsou teď šťastní, protože měli velké obavy," uvedl zdroj z okolí 62letého McCartneyho.

Reklama

Související témata:

Související články

McCartney vydělal za rok 68 miliónů dolarů

Bývalý člen Beatles, jednašedesátiletý Paul McCartney podle seznamu britského týdeníku Sunday Times nadále vede žebříček britských popových hvězd s největšími...

McCartney nechce výrobu husích jater

Paul McCartney, někdejší člen skupiny Beatles, důrazně vyzval guvernéra Arnolda Schwarzeneggera, aby byl v Kalifornii zakázán prodej husích jater. K jeho...

Dcera McCartneyho otěhotněla

Stella McCartneyová, úspěšná módní návrhářka a dcera legendárního hudebníka Paula McCartneyho, očekává narození svého prvního dítěte. To by mělo spatřit světlo...

Výběr článků

Načítám