Hlavní obsah

Paris Hiltonovou propustili po třech dnech z vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LYNWOOD

Pouhé tři dny strávila za mřížemi americká dědička hotelového impéria Paris Hiltonová. Jejímu předčasnému a nečekanému propuštění předcházely informace, že ve vězení trpí psychickou krizí. Paris prý nejedla, ustavičně plakala jako děcko, nedbala o sebe a utěšovat ji musely usvědčené vražedkyně. Stala se z ní psychická troska, napsal bulvární tisk.

Článek

Zpráva o propuštění Hiltonové, která si měla původně odpykat 23 dní trvající trest, se nejprve objevila na internetové stránce TMZ.com. Na tiskové konferenci ji v 16:00 SELČ potvrdil úřad místního šerifa, který jako příčinu propuštění uvedl "zdravotní důvody".

Zbytek trestu, který bude prodloužen na 40 dní, si Hiltonová má odpykat v domácím vězení. Za tímto účelem byla vybavena elektronickým monitorovacím zařízením připevněným na kotník, upřesnil Steve Whitmore z losangeleského úřadu šerifa.

Ještě v pondělí, po prvním dnu stráveném za mřížemi, tvrdil právník celebrity Richard Hutton, že jeho klientka snáší život za katrem "v rámci možností velmi dobře". Podle Huttona přitom Hiltonová dostala k užívání "administrativně oddělenou" celu pro celebrity.

Plačící celebritu konejšily vražedkyně

Přesto si zhýčkaná blondýna naříkala jako princezna na hrášku. V noci prý děvče mrzlo, stěžovalo si, že má k dispozici jen tři tenké deky, a to muselo jednu používat jako podhlavník.

Spoluvězeňkyně byly v noci na nervy z jejího hlasitého usedavého pláče, kvůli němuž prý nemohly spát. Role psychoterapeutek se ujaly vražedkyně ze sousedních cel. "Poslouchej," říkaly jí prý, "beztak jsi to chytla dobře. Po třech týdnech budeš zase volná. My tu zkejsneme celý život." I v tom se ovšem přepočítaly.

Šestadvacetiletá vymetačka společenských večírků byla odsouzena k trestu vězení za to, že porušila podmínku za řízení automobilu v opilosti a letos v únoru ve svém modrém voze Bentley v Los Angeles znovu porušila rychlostní limity.

Zpoza mříží pronikly ven také informace o zevnějšku prominentní vězenkyně. Prý se nečesala, od nástupu trestu se pořádně nesprchovala a vypadala celkově hrozně. Přitom se s ní správa káznice doslova mazlila jako s princeznou. Dokonce dostávala extra kávu a jídlo z kantýny. A dozorci ji neoslovovali prostým příjmením jako ostatní odsouzené, ale "slečno Hiltonová".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám