Hlavní obsah

Paris Hiltonová s předstihem uvedla nový parfém

LOS ANGELES

Herečka a dědička hotelového impéria Paris Hiltonová má nový parfém, na jehož vývoji se podílela a který byl uplynulý víkend představen v Los Angeles. Společnost jej na trh uvedla o pár týdnů dříve, než se původně očekávalo. Informoval o tom magazín Hello!.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Svůj krok zástupci společnosti Parlux Fragnances vysvětlili tím, že chtěli vyjít vstříc fanouškům Hiltonové, která je podle nich nyní v kurzu. "Parfém Paris Hiltonové jsme na trh chtěli uvést začátkem roku 2005, ale změnili jsme názor, protože Paris je jedním z největších jmen současnosti," vysvětlili.

Hiltonová se tak vydává ve stopách svých kolegyň ze světa showbyznysu, které již svou vůni prodávají. K nim patří například zpěvačky Britney Spearsová, Céline Dionová či Jennifer Lopezová.

Touží po manželovi a dítěti

Třiadvacetiletá Paris Hiltonová, která je známá svou náklonností k bujaré zábavě, nedávno také prozradila, že se hodlá usadit a naznačila, že by ráda založila rodinu. Prohlásila, že touží najít toho pravého muže, s nímž by si pořídila dítě. Matkou by se chtěla stát do dvou let.

Životní lásku by si přála i navzdory své přelétavé pověsti, podle níž prý muže střídá přibližně tak rychle, jako si kupuje nové kabelky. Paris ale podle internetového server News 24  tvrdí, že o ní mají lidé špatné mínění. Ve skutečnosti je prý jinou ženou, než se veřejnost domnívá.

Reklama

Související témata:

Související články

Hiltonová: Šampaňské a kaviár jsou přežitek

Dědička mnohamiliónového hotelového impéria Paris Hiltonová prohlásila, že kaviár a šampaňské jsou pro vyšší společnost již přežitek. Prý se jím chlubí jen ti,...

Objeveny lesbické fotky Paris Hiltonové

Pánský magazín Hustler se chystá zveřejnit fotografie třiadvacetileté herečky a dědičky hotelového impéria Paris Hiltonové, která je na snímcích zachycena,...

Výběr článků

Načítám